!!! Supports herenteam Wase Waterpolo in massa naar eerste Play-off wedstrijd in Roeselare !!!
  • Home

Zwemschool

Indien u interesse heeft om uw kind in groep te leren zwemmen dan verwijzen wij naar het nieuwe seizoen 2018-2019 waarin opnieuw 2 reeksen worden aangebonden: een eerste reeks die start half september 2018 en een tweede half januari 2019.

Wil u uw kind opgeven om te starten, graag uw interesse mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam, geboortedatum, mutualiteit en eventuele zwemervaringen van uw zoon en/of dochter. Wees er snel bij want er staan al enkele kindjes op de wachtlijst.

Wat bieden wij aan: een volledig uur zwemles per week waarin we de kinderen technisch correct leren zwemmen – zowel crawl als schoolslag en zelfs basis rugslag. Daarnaast ook een volledig uur per week start-to-polo: dit is spelerderwijs met een bal leren omgaan en dit alles in het water. Bij doorlopen van de volledig zwemschool komt naar het einde toe een extra uur zwemles erbij. Dit alles startende voor kinderen in het jaar dat ze 5 jaar worden.

Trainingsmomenten:

Zaterdag van 17u30 tot 18u30: start-to-polo

Zondag van 12u00 tot 13u00: zwemschool

Woensdag van 13u30 tot 14u30: zwemschool enkel voor kindjes niveau C!

NIEUW vanaf seizoen 2018-2019: WATERGEWENNING OUDER MET KIND: +/- 8 lessen tussen oktober en december en +/- 8 lessen van februari tot mei. Inschrijving voor kinderen vanaf 3,5 jaar (op 1 oktober 2018). Gedetailleerde info volgt